Оригінальний текст:

Знайомий міліціонер показав, запевнюючи що це реально написав затриманий.

26 травня, я Ковалів Сергій Петрович, супроводжував дружину на прогулянці з новонародженою дитиною. На дитячому майданчику розпивали спиртне молоді люди, в кількості двох дівчат і двох хлопців. Їх крики розбудили мого сина і він заплакав. Заспокоїти його не вдавалося оскільки молоді люди весь час голосно сміялися матом.

Я підійшов і попросив обговорювати свої проблеми тихіше. На що дівчата почали нецензурно ображати мою дружину а молодий чоловік з татуюванням відповів, що проблеми я вже знайшов, після чого встав і вдарив мене в груди.

Не бажаючи вплутуватися в бійку, я вирішив пояснити йому що він подає поганий приклад товаришам і махнув рукою в їх сторону. Якраз в цей час молодий чоловік подався вперед щоб знову мене вдарити і випадково натрапив собою на мою руку. Після чого його раптово зморила втома. І він приліг відпочити в пісочницю. Різка зміна положення із стоячого в лежаче підвищила його артеріальний тиск, і у нього пішла носом кров. Лікарі говорять, що артеріальний тиск це проблема нашого століття і як виявляється навіть молодь зараз схильна до цієї страшної недуги. Друзі хлопця стали дуже за нього хвилюватись, так сильно, що навіть схопилися і побігли в різні боки. Їх крики привернули увагу міліцейського патруля, який і забрав мене до з'ясування обставин.
 Копіювати текст
 21

Трансліт:

Znajomuj milicioner pokazav, zapevnjujuchu wo ce real'no napusav zatrumanuj.

26 travnja, ja Kovaliv Sergij Petrovuch, suprovodzhuvav druzhunu na proguljanci z novonarodzhenoju dutunoju. Na dutjachomu majdanchuku rozpuvalu spurtne molodi ljudu, v kil'kosti dvoh divchat i dvoh hlopciv. Jih kruku rozbudulu mogo suna i vin zaplakav. Zaspokojitu jogo ne vdavalosja oskil'ku molodi ljudu ves' chas golosno smijalusja matom.

Ja pidijshov i poprosuv obgovorjuvatu svoji problemu tuhishe. Na wo divchata pochalu necenzurno obrazhatu moju druzhunu a moloduj cholovik z tatujuvannjam vidpoviv, wo problemu ja vzhe znajshov, pislja chogo vstav i vdaruv mene v grudu.

Ne bazhajuchu vplutuvatusja v bijku, ja vurishuv pojasnutu jomu wo vin podaye poganuj pruklad tovarusham i mahnuv rukoju v jih storonu. Jakraz v cej chas moloduj cholovik podavsja vpered wob znovu mene vdarutu i vupadkovo natrapuv soboju na moju ruku. Pislja chogo jogo raptovo zmorula vtoma. I vin prulig vidpochutu v pisochnucju. Rizka zmina polozhennja iz stojachogo v lezhache pidvuwula jogo arterial'nuj tusk, i u n'ogo pishla nosom krov. Likari govorjat', wo arterial'nuj tusk ce problema nashogo stolittja i jak vujavljayet'sja navit' molod' zaraz shul'na do ciyeji strashnoji nedugu. Druzi hlopcja stalu duzhe za n'ogo hvuljuvatus', tak sul'no, wo navit' shopulusja i pobiglu v rizni boku. Jih kruku pruvernulu uvagu milicejs'kogo patrulja, jakuj i zabrav mene do z'jasuvannja obstavun.
 Копіювати текст
 10