Оригінальний текст:

Лист до редакції популярного кулінарного журналу:
"Шановна редакціє! Рецепти салату з естрагоном і анчоусами і вугра, фаршированого артишоками, з соусом на основі "Божоле" врожаю 1903 року, опубліковані у рубриці "Кулінарні секрети бабусі Антуанетти", всій нашій сім'ї дуже сподобалися. Щоправда, майже всі компоненти я замінила картоплею, а замість "Божоле" використовувала оцет ГОСТ Р 52101-2003, але все одно - спасибі величезне!".
 Копіювати текст
 7

Трансліт:

Lust do redakciji populjarnogo kulinarnogo zhurnalu:
"Shanovna redakciye! Receptu salatu z estragonom i anchousamu i vugra, farshurovanogo artushokamu, z sousom na osnovi "Bozhole" vrozhaju 1903 roku, opublikovani u rubruci "Kulinarni sekretu babusi Antuanettu", vsij nashij sim'ji duzhe spodobalusja. Wopravda, majzhe vsi komponentu ja zaminula kartopleju, a zamist' "Bozhole" vukorustovuvala ocet GOST R 52101-2003, ale vse odno - spasubi veluchezne!".
 Копіювати текст
 3