Оригінальний текст:

Як маринувати шашлик:
1. Замочуємо 15 хвилин в Е124 (барвник червоний Понсо 4R)
2. Витримуємо 7 хвилин в Е211 (консервант, бензоат натрію)
3. Додаємо щіпку Е321 (бутилгідрокситолуол, регулятор кислотності)
4. Стабілізатор Е415 (ксантанова камедь) додаємо за 10 хвилин до жарки.
5. Я ще додаю Е536 (фероцианід калію) від сильного зморщування на вогні.
6. Додати Е620 (Глутамінова кислота, підсилювач смаку) за смаком.
Якщо пересушили, додати Е927b (Карбамід, текстуратор) щоб не помітили.
 Копіювати текст
 8

Трансліт:

Jak marunuvatu shashluk:
1. Zamochuyemo 15 hvulun v E124 (barvnuk chervonuj Ponso 4R)
2. Vutrumuyemo 7 hvulun v E211 (konservant, benzoat natriju)
3. Dodayemo wipku E321 (butulgidroksutoluol, reguljator kuslotnosti)
4. Stabilizator E415 (ksantanova kamed') dodayemo za 10 hvulun do zharku.
5. Ja we dodaju E536 (ferocuanid kaliju) vid sul'nogo zmorwuvannja na vogni.
6. Dodatu E620 (Glutaminova kuslota, pidsuljuvach smaku) za smakom.
Jakwo peresushulu, dodatu E927b (Karbamid, teksturator) wob ne pomitulu.
 Копіювати текст
 4