Оригінальний текст:

Особливості національної кухні

Українська: як начинку для торта візьміть дві свинячих відбивних і сальні шкварки.
Російська: приготуйте що завгодно, лише б вийшла закусь.
Грузинська: приготуйте що-небудь, засипте кінзою, залийте Кінзмараулі, додайте сулугуні.
Італійська: зберіть всі залишки їжі з холодильника, розігрійте, посипте моцарелою. Подавати на млинці або з макаронами.
 Копіювати текст
 6

Трансліт:

Osobluvosti nacional'noji kuhni

Ukrajins'ka: jak nachunku dlja torta viz'mit' dvi svunjachuh vidbuvnuh i sal'ni shkvarku.
Rosijs'ka: prugotujte wo zavgodno, lushe b vujshla zakus'.
Gruzuns'ka: prugotujte wo-nebud', zasupte kinzoju, zalujte Kinzmarauli, dodajte suluguni.
Italijs'ka: zberit' vsi zalushku jizhi z holodul'nuka, rozigrijte, posupte mocareloju. Podavatu na mlunci abo z makaronamu.
 Копіювати текст
 3